Welcome to our Syma Forum - Please click on topics to view comments.You have to be a member to post-Free to join. Enter correct email as password will be emailed to you- All Syma Helicopter help and advice here. NEW- you can now change color of forum, bottom of page!

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
quadcopter explorer gyroscope
Connected successfully by WiFi but on fpv app no picture and saying camera not connected?? Help!??
Avatar
tonyhollands
New Member
Members
December 18, 2015 - 7:37 am
Member Since: December 18, 2015
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi I am trying to connect my WiFi camera to quadcopter. I have installed the fpv app and connected to fpv WiFi which was successful but I have no picture coming on app and it keeps saying disconnected?? Please if you know how or where i am going wrong I would appreciate your help. ThanksĀ :)

Forum Timezone: Australia/Sydney

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Old_Iron_Spine: 308

bvc: 250

Redfive: 221

Freeonthree: 214

MikeK: 172

drewdane: 155

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 1650

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 15

Topics: 1262

Posts: 8128

Newest Members:

samanthabaker1202, Projectdiy, ter, gzdenek, cyclib, ron hallam

Administrators: Syma Freak: 1459, Supernova: 771, JamDJ: 258