Welcome to our Syma Forum - Please click on topics to view comments.You have to be a member to post-Free to join. Enter correct email as password will be emailed to you- All Syma Helicopter help and advice here. NEW- you can now change color of forum, bottom of page!

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
Sygma s031g problem
Power loss
Tags: Syma X9
Avatar
rubbergodz
Guest
Guests
January 28, 2015 - 11:02 am

I have this since 3 months and all working good but recently I loss the power for the engines, the helicopter don't fly up very well. Is it a problem with the battery?

Avatar
Redfive
Guest
Guests
January 28, 2015 - 5:30 pm

Welcome to the forum.

Batteries do fail if not allowed to cool before recharging and also on reusing, 15 mins between each use is ideal. You can replace the battery. I have owned mine for 3 years without trouble. Do also check for hair in the cogs as it can slow the rotors.

Forum Timezone: Australia/Sydney

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

MikeK: 178

SymaGuru: 32

nope: 5

groggy: 2

cyclib: 2

Shwan: 1

Member Stats:

Guest Posters: 723

Members: 859

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 15

Topics: 1272

Posts: 8171

Newest Members:

AvNeriemsFuse, Vladimerfance, SusanRat, lamstoreglue, XerSiz, lizjx3

Administrators: Syma Freak: 1432, JamDJ: 255