Welcome to our Syma Forum - Please click on topics to view comments.You have to be a member to post-Free to join. Enter correct email as password will be emailed to you- All Syma Helicopter help and advice here. NEW- you can now change color of forum, bottom of page!

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
upper main shaft
Avatar
Anthony
Guest
Guests
February 12, 2012 - 4:50 am

My upper main shaft, really not sure of it's exact name but it doesn't spin anymore so the blades wont spin. What do I do in this case. This happened during the first hour of getting it.   thanks anthony

Avatar
bvc
Guest
Guests
February 12, 2012 - 5:00 am

Are you saying the upper rotor blades do not turn but the bottoms do?

Make sure all the gears are in place.

Avatar
CPD
Guest
Guests
February 13, 2012 - 3:55 am

I'm guessing red and green motors. If they are, it's a fake, with a blown motor. Either return it, or simply go out and buy a new OEM motor from amazon, and follow the small wire soldering video that SuperNova posted.

Forum Timezone: Australia/Sydney

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

MikeK: 178

SymaGuru: 32

Airsucker: 13

swordfish010: 8

nope: 5

cyclib: 2

Member Stats:

Guest Posters: 714

Members: 650

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 15

Topics: 1269

Posts: 8165

Newest Members:

Frgeti44, Adelacix, AnnieVoW, lilianany60, SantoCeamb, annmariebq18

Administrators: Syma Freak: 1429, JamDJ: 254