Welcome to our Syma Forum - Please click on topics to view comments.You have to be a member to post-Free to join. Enter correct email as password will be emailed to you- All Syma Helicopter help and advice here. NEW- you can now change color of forum, bottom of page!

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
Rear Motor- Help
Tags: Syma X9
Avatar
snipey
Guest
Guests
January 20, 2012 - 9:41 am

I received a replacement tail and motor. Pulled the old one off, brought the new one through. Put it back together.

 

Now, when I try to fly, It goes forward, quickly too... But nothing when I push go backwards. Did I do something wrong? What could be wrong with it?

Avatar
Freeonthree
Guest
Guests
January 25, 2012 - 10:01 pm

The motor running only in one direction is strange. Tell me how the old one died, from fine to dead, or whatever it was doing at that point.   Dennis 

Forum Timezone: Australia/Sydney

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

MikeK: 178

SymaGuru: 32

Airsucker: 13

swordfish010: 8

nope: 5

cyclib: 2

Member Stats:

Guest Posters: 714

Members: 647

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 15

Topics: 1269

Posts: 8165

Newest Members:

lilianany60, SantoCeamb, annmariebq18, Thomaswew, AndreMaX, elvahg18

Administrators: Syma Freak: 1429, JamDJ: 254