Welcome to our Syma Forum - Please click on topics to view comments.You have to be a member to post-Free to join. Enter correct email as password will be emailed to you- All Syma Helicopter help and advice here. NEW- you can now change color of forum, bottom of page!

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
No Lights ?
Tags: Syma X9
Avatar
ballaches
Guest
Guests
January 1, 2012 - 12:58 pm

Hello All, I've been flying my S107 often over the past 4 days. Today after charging, the flashing light did not come on. No lights at all. Does anyone know of a fix ?

 

Thanks for any help.

 

p.s. great website

Avatar
Supernova
Guest
Guests
January 2, 2012 - 11:31 pm

Hi and welcome.

No lights could mean no connection, check to see if the battery is ok, remove the canopy and see if the battery is bloated it should have smooth flat sides, this is normally the problem.

Hope this helps. 

Forum Timezone: Australia/Sydney

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

MikeK: 178

SymaGuru: 32

swordfish010: 8

nope: 5

groggy: 2

cyclib: 2

Member Stats:

Guest Posters: 718

Members: 731

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 15

Topics: 1270

Posts: 8167

Newest Members:

rheajt4, Michaelbaf, mitchellte11, RoMaNOrah, Ianjflide, AmmayInvoingnoinly

Administrators: Syma Freak: 1430, JamDJ: 254