Welcome to our Syma Forum - Please click on topics to view comments.You have to be a member to post-Free to join. Enter correct email as password will be emailed to you- All Syma Helicopter help and advice here. NEW- you can now change color of forum, bottom of page!

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
Need Help!!!!
Flight problems
Tags: Syma X9
Avatar
ludar149
Guest
Guests
January 4, 2013 - 12:40 pm

My s107g has started to fly in circles involuntarily I put a new main shaft in but the problem is still there

Avatar
Syma Freak
Admin
January 4, 2013 - 5:45 pm
Member Since: November 26, 2010
Forum Posts: 1432
sp_UserOfflineSmall Offline

This video is posted on Syma Repairs-here it is might help..let us know

If it is gears you can buy them cheap Here

Or from Amazon for a few dollars  Here

"Fly like a butterfly sting like a Syma" http://syma107.com

Avatar
MarkMQ
Guest
Guests
January 7, 2013 - 5:31 am

I am having the same issue. Still searching for the answer. 

Avatar
Syma Freak
Admin
January 7, 2013 - 10:09 am
Member Since: November 26, 2010
Forum Posts: 1432
sp_UserOfflineSmall Offline

MarkMQ said
I am having the same issue. Still searching for the answer. 

Are you guys trying to post a video? let me know,or if something else-If you are trying to post a video it has to be hosted like using Youtube to get embed code or link,up loading just a video from your computer to the forum the size is to big and will not work.

 

"Fly like a butterfly sting like a Syma" http://syma107.com

Avatar
CPD
Guest
Guests
January 7, 2013 - 3:38 pm

MarkMQ said I am having the same issue. Still searching for the answer. Are you guys trying to post a video? let me know,or if something else-If you are trying to post a video it has to be hosted like using Youtube to get embed code or link,up loading just a video from your computer to the forum the size is to big and will not work. I don't know about you, SF, but it's working for me. I'm not really sure what the problem is there. It looks like the shaft is out of whack, but it would have more TBE than just flying around randomly like that. Almost makes me think the shaft is not bent persey, but tilted. Also seems like there's a motor going bad thrown on top or something.

I just don't really know what is wrong with that.

Avatar
ludar149
Guest
Guests
January 8, 2013 - 3:05 am

I just replaced the shaft for the top blades and the problem continues. The helicopter takes off and hovers for about 3 seconds the starts leaning in one direction and flying in very wide circles 

Forum Timezone: Australia/Sydney

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

MikeK: 178

SymaGuru: 32

nope: 5

cyclib: 2

groggy: 2

Shwan: 1

Member Stats:

Guest Posters: 726

Members: 916

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 15

Topics: 1272

Posts: 8171

Newest Members:

RobertGlids, DaryaNaKo, NadejdaJogue, Toranja, JulianDreab, Januszek45Swido

Administrators: Syma Freak: 1432, JamDJ: 255